Kylling i karry er en favorit herhjemme. Faktisk så meget at jeg ikke nåede at få et billede af den fyldte tallerken. Det afgørende i retten er klart tilbehøret - og sovsen. Velbekomme.
Ingredienser (6 personer)
• 1 kg kyllingebryst
• Stegemargarine
• Ris
• Karry
• 2 liter mælk
• 3 spsk mel med top
• Salt
Tilbehør
• Bananer
• Æbler
• Rosiner
• Peanuts
• Ananas
• Sviset kokosmel
• Løg i tern
Fremgangsmåde
• Start med at skære kyllingen i mundrette stykker. Steg den i stegemargarine på en pande. Læg derefter i en skål.
• Sæt risene over.
• Tag en stor gryde. Kom en god slat stegemargarine i bunden - hold dig ikke tilbage!
• Kom karry i efter smag - jeg sparer ikke på den. Brænd karryen af, mens du rører rundt.
• Kom mel i og rør rundt.
• Hæld mælk i og rør jævntligt rundt.
• Når sovsen koger, smag til med salt.
• Kom den stegte kylling i sovsen. Kog op.
• Server med tilbehør og ris.