Kylling i karry

Kylling i karry er en favorit herhjemme. Faktisk så meget at jeg ikke nåede at få et billede af den fyldte tallerken. Det afgørende i retten er klart tilbehøret - og sovsen. Velbekomme.

Ingredienser (6 personer)

• 1 kg kyllingebryst
• Stegemargarine
• Ris
• Karry
• 2 liter mælk
• 3 spsk mel med top
• Salt


Tilbehør

• Bananer
• Æbler
• Rosiner
• Peanuts
• Ananas
• Sviset kokosmel
• Løg i tern


Fremgangsmåde

• Start med at skære kyllingen i mundrette stykker. Steg den i stegemargarine på en pande. Læg derefter i en skål.

• Sæt risene over.

• Tag en stor gryde. Kom en god slat stegemargarine i bunden - hold dig ikke tilbage!

• Kom karry i efter smag - jeg sparer ikke på den. Brænd karryen af, mens du rører rundt.

• Kom mel i og rør rundt.

• Hæld mælk i og rør jævntligt rundt.

• Når sovsen koger, smag til med salt.

• Kom den stegte kylling i sovsen. Kog op.

• Server med tilbehør og ris.